De Schoonheidssalon is als gevolg van de brand op 8 mei 2 dagen per week geopend, te weten op dinsdag en vrijdag .

U wordt behandeld door Gulcan. Zij is allround schoonheidsspecialiste en heeft ruime ervaring opgedaan in instituten voor  huidverbetering. Tevens beheerst zij Oosterse behandeltechnieken, zoals epileren met een touwtje.

Er wordt gewerkt met het cosmiticamerk Medex. Regelmatig volgt Gulcan trainingen om steeds betere resultaten te behalen voor een mooie strakke huid.

 Medex, huidverzorging voor de vrouw die meer wil…………..

De Medex Professional-lijn is zo samengesteld, dat deze ook voor de gevoelige huid geschikt is.

De producten van Medex worden ontwikkeld in het eigen research laboratorium. Niet alleen houdt Medex zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, maar er vindt ook opvolging plaats van aanpassingen en veranderingen van de reeds ontwikkelde producten.

De Medex producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen. Er wordt gebruikt gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis. Er worden geen kleur- en geurstoffen toegevoegd, tenzij dit strikt noodzakelijk is. De producten van Medex worden niet getest op dieren.

Klik op het item voor informatie betreffende de mogelijkheden & tarieven van Aphrodite’s Thermen; gezichtsbehandelingen / lichaamsbehandelingen /speciale behandelingen   

Behandelingen bij Gulcan zijn uitsluitend volgens afspraak te boeken. tel. 0321-336633 of via mail  Klik hier

 

 

Nieuwsbrief