De Schoonheidssalon is 7 dagen per week geopend en werkt met het in ruim 40 landen bekende top merk Maria Galland.

De schoonheidsspecialistes van Aphrodite’s Thermen, Gulcan en Jessica, hebben beide een ruime ervaring in technieken en methodes voor huidverbetering.

Het cosmetica merk waarmee gewerkt wordt is het Franse top merk Maria Galland dat “schoonheid op maat” aanbiedt en bekend staat voor behandelsystemen voor iedere afzonderlijke huidzone.

Een van de revolutionaire behandelingen is de  SOIN MASQUE MODELANT! Deze miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair liftingeffect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

U wordt behandeld door Gulcan of  Jesssica. Beide zijn All-Round schoonheidsspecialiste en hebben een ruime ervaring opgedaan in instituten voor  huidverbetering. Gulcan beheerst tevens Oosterse behandeltechnieken.

Klik op het item voor informatie betreffende de mogelijkheden & tarieven van Aphrodite’s Thermen; gezichtsbehandelingen / lichaamsbehandelingen /speciaal behandelingen / seizoen arrangementen / doorlopende arrangementen

Behandelingen bij Jessica en Gulcan zijn uitsluitend volgens afspraak te boeken. tel. 0321-336633 of via mail  klik op;

  • info@aphrodite.nl

  •  

     

    Nieuwsbrief