Fruitzuurbehandeling

Gerichte positieve beïnvloeding van de probleemhuid en de verouderde huid.schoonheidssalon-soraya-medex_fruitzuur

Volgens dermatologen de enige effectieve anti-aging behandeling naast botox en fillers.

De fruitzuren die a-Hycid® bevat, zijn natuurlijk voorkomende substanties.
Ze bevatten o.a.:

 • Melkzuur (komt voor in fruit en melkproducten zoals yoghurt).
 • Citroenzuur (komt voor in citrusvruchten en planten).
 • Wijnsteenzuur (komt voor in fruit (bijv. druiven) en oude wijn)

De invloed die Alpha Hydroxy Acids op de huid hebben zijn:

 • De vorming van nieuw collageen (van invloed op de stevigheid van de huid).
 • Versnellen en stimuleren van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.
 • Een vochtigheidsverhoging van de huid.

De behandeling kan geweldige resultaten geven in het bijzonder bij:

 • Een droge huid
 • acné (acné-littekens)
 • de oudere huid (kleine rimpeltjes)
 • verdikte hoornlaag
 • ouderdomsvlekken
 • hyperpigmentatie
 • (pigmentvlekken).

De fruitzuurpeelingen zijn ontzettend goed voor een huid met een grove huidstructuur, die grove lelijke poriën die de huid ontsieren of kleine littekens van bijvoorbeeld vroegere acne of andere oorzaak, ouderdomsvlekjes en een zwangerschapsmasker zijn goed te behandelen met fruitzuurpeelingen evenals een vale teint van de huid.

De fruitzuurbehandeling kan niet altijd en bij iedereen toegepast worden, de behandeling wordt afgestemd op uw huidtoestand en huidtype. Voor een oppepper van de huid kan één behandeling voldoende zijn.

Voor het mooiste resultaat van de huid kunnen wij u een kuur van 5 behandelingen adviseren. Het is een zeer professionele behandeling waarbij ook de medewerking van de klant centraal staan. Zo zult u ter voorbereiding op een kuur minimaal 2 weken voor de eerste fruitzuurbehandeling de a-Hycid gel 10% moeten gebruiken. Tijdens en minimaal 4 weken na de kuur zult u a-Hycid Spezialpflege moeten gebruiken.

Na de peelingbehandeling zal uw huid er gezonder, strakker, zachter en soepeler uitzien.

Kostenindicatie a-Hycid Fruitzuurbehandeling
De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en moet wekelijks worden ondergaan. De duur van de kuur is afhankelijk van de indicatie, het varieert van 5 tot 10 behandelingen.

Belangrijk U mag tijdens de behandeling en gedurende 4 weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan UV-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcrème gebruiken of harsen. Deze kuur kan daarom alleen plaatsvinden van oktober t/m mei.

Ook zeer goed te combineren met een gezichtsbehandeling !

Prijslijst

Losse fruitzuurbehandeling                                      € 45,00

Speciale prijs ter kennismaking                                € 38,25

Kuur van 5 behandelingen

(inclusief produkten voor thuisgebruik € 71,30)         € 258,75

Kuur van 10 behandelingen

(inclusief produkten voor thuisgebruik € 71,30)         € 438,50

Luxe Medex behandelingen

Onze zorgvuldig samengestelde behandelingen geven iedere keer een weldadig gevoel. Alle gelaatsbehandelingen worden eerst goed gereinigd met als eerste een oppervlakte reiniging die het laagje stof (vuil en eventuele make-up) verwijdert, vervolgens volgt er een diepte reiniging die de talg verwijderd en als laatste worden de dode huidcellen verwijderd met een peeling. Dit kan zowel met als zonder stoomapparaat. Door deze drie handelingen zullen de hierna aangebrachte werkstoffen beter hun werking doen.

Hierna kunt u kiezen uit drie bijzondere maskers, die na één behandeling al verbluffend resultaat laten zien.

MASQUE MEMBRANEUX  Voor de rijpere en verslapte huid. Met Vitamine E en collageen, Collageen bindweefselbehandeling

De behandeling voor de rijpere en verslapte huid met bindweefselmassage volgens de Medex methode en Masque Membraneux, een collageen vitamine E vliesmasker voor alle huidtypen. Vitamine E werkt als anti-oxidant en kan diep in de huid doordringen. Bovendien stimuleert Vitamine E de doorbloeding, waardoor de werkstoffen nog beter kunnen worden opgenomen. Na gebruik van het Masque Membraneux is uw huid zichtbaar steviger en strakker. Het masker komt als een vlies over uw huid.

VENEZIA MODELLING MASK  Voor de rijpere en verslapte huid. Heerlijk verkoelend, adstringerend en modelerend effect

Dit Peel-Off masker is een weldadig masker en blijft elastisch en soepel en vormt een ‘rubberachtige’ substantie met plastische, elastische eigenschappen. Na het verwijderen van het masker ontstaat een heerlijk verkoelend en modellerend effect dat de gelaatscontouren verstevigt. Dit masker is zelfs voor de allergevoeligste huidtypen geschikt.

TOSCANA THERMO MASK  Voor het verstevigen van de gelaatscontouren. Dit modelerend mineralen masker heeft een heerlijke warmte werking voor uw huid.

Geschikt voor alle huidtypen, behalve de sterk gestuwde huid. Uw huid wordt ontvankelijk gemaakt voor de opname van intensieve werkstoffen in de vorm van ampullen en crèmes. Na het aanbrengen van het masker zal er een warmte werking optreden, die op loopt tot 42 °C. Doordat het masker stolt en de poriën door de warmte volledig geopend zijn, kunnen de eerder aangebrachte werkstoffen maar één kant op: de huid in! Uw huid krijgt door deze combinatie dan ook een ware ‘boost’ van noodzakelijke voedingsstoffen.

Deze behandeling kan speciaal toegepast worden voor het verstevigen van de gelaatscontouren en een extra dieptewerking van de actieve werkstoffen die onder het masker zijn aangebracht.

 

Nieuwsbrief