Wellness

 

 

specifieke openingstijden

In verband met een uitslaande brand is het niet mogelijk van de wellness gebruikt te maken.

In ons Beauty-center werken wij met een gespecialiseerd team van schoonheidspecialisten. Naar keuze kunnen diverse korte of langere behandelingen verzorgd worden, variërend van wenkbrauwen epileren en wimpers en/of wenkbrauwen verven tot ontslakkende algenpakkingen en massages.

U bent van harte welkom voor een persoonlijk huidverzorgings- en/of make-up advies. Wel is het wenselijk om hiervoor een afspraak te maken, zodat de schoonheidsspecialiste echt de tijd heeft u optimaal te kunnen adviseren.

De diverse behandelingen zijn naar keuze zowel individueel als in combinatie met de saunafaciliteiten te reserveren.

En……. bent u toe aan een heerlijke mini-vakantie, reserveer dan eens een “Beauty-Dagspecial”. Een heerlijke verwendag waarbij een combinatie van diverse behandelingen, afgewisseld met gebruik van de saunafaciliteiten en een smakelijke lunch of diner ervoor zorgen dat u zich volledig kunt ontspannen en tot rust zult komen.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn de specials in principe van 11.00 tot 18.00 uur. Op verzoek kan een aantal specials ook voor de middag plus avond gereserveerd worden. Op zaterdag kunnen de specials alleen voor de middag en avond gereserveerd worden (van 13.00 uur tot 20:00 uur). Op zondag bent u ook van harte welkom.

MINI SPECIALS
Voor mensen die weinig tijd hebben of geen gebruik wilen maken van de zwem- en saunafaciliteiten hebben wij een tweetal mini-specials in ons assortiment. Deze kunnen zowel voor een ochtend, middag of avond gereserveerd worden. Inbegrepen is ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers, gebruik van badjas + slippers, evenals een afscheidscocktail aan het einde van uw arrangement. De behandelingen en de daarbij horende prijzen vindt u hier.

Beauty-dagspecials
Badjas, handdoeken en slippers liggen voor u gereed. U begint uw dag met een kopje koffie of thee en wat lekkers terwijl de schoonheidsspecialiste uw dagprogramma met u bespreekt. Een lichte maaltijd is inbegrepen en na afloop van het arrangement kunt u nog tot sluitingstijd blijven om te genieten van onze uitgebreide saunafaciliteiten. En… als het bijna tijd is om naar huis te gaan kunt u onder genot van uw afscheidscocktail nog even napraten. De omschrijvingen van de arrangementen met de verschillende behandelingen en de daarbij behorende prijzen vindt u hier.

Nieuwsbrief