In verband met de uitslaande brand en wederopbouw van Aphrodite’s Thermen zijn de beauty-dagspecials niet beschikbaar

MINI SPECIALS
Voor mensen die weinig tijd hebben of geen gebruik willen maken van de zwem- en saunafaciliteiten hebben wij een tweetal mini-specials in ons assortiment. Deze kunnen zowel voor een ochtend, middag of avond gereserveerd worden. Inbegrepen is ontvangst met koffie/ thee met wat lekkers en gebruik van badjas + slippers, evenals een afscheidscocktail aan het einde van uw arrangement. De behandelingen en de daarbij horende prijzen vindt u hier.

Op dinsdag is de dagspecial van 10.00 uur  tot 18.00 uur en vrijdag in principe van 12.00 tot 18.00 uur te reserveren.  Zaterdag kunnen de specials alleen van 13.00 uur tot 22.00 uur gereserveerd worden.             Zondag is het mogelijk een special te reserveren van 12.00 tot 17.00 uur. Op verzoek kan een dagspecial ook op andere dagen gereserveerd worden.

Beauty-dagspecials
Badjas, handdoeken en slippers liggen voor u gereed. U begint uw dag met een kopje koffie of thee en wat lekkers terwijl de schoonheidsspecialiste uw dagprogramma met u bespreekt. Een lichte maaltijd is inbegrepen en na afloop van het arrangement kunt u nog tot sluitingstijd blijven genieten van onze uitgebreide saunafaciliteiten. En… als het bijna tijd is om naar huis te gaan kunt u onder genot van uw afscheidscocktail nog even napraten. De omschrijvingen van de arrangementen met de verschillende behandelingen en de daarbij behorende prijzen vindt u hier.

 

Nieuwsbrief