Bij Aphrodite's Thermen geen massa recreatie!

Aphrodite`s Thermen is een middelgroot maar compleet ingericht Spa & Wellness centrum.
U vindt bij ons geen massa recreatie! U zit dus niet in overvolle sauna's of whirlpools tegen andere saunagasten aan. Bij Aphrodite 's Thermen  kunt u nog genieten van rust en ontspanning.
 
Aphrodite's Thermen voldoet aan de eisen van kritische en veeleisende Welless gast. Hygiëne, sfeer en comfort hebben steeds de volle aandacht.

Door de centrale, rustige ligging in het bos aan de rand van Dronten (Flevoland) is het de ideale lokatie om tot rust te komen. Het bedrijf is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar. Vanaf Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Friesland en het Gooi bereikt U ons in zo'n 45 auto minuten. Zwolle bevindt zich op slechts 35 auto minuten.
Ook gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken, buslijn 143 Lelystad - Kampen, halte Rietweg te Dronten en ook met de trein.  

Filosofie achter het complex

De filosofie achter het complex is heel eenvoudig;

  • Ontspanning voor lichaam en geest is het sleutelwoord, in deze drukke tijden wordt het steeds moeilijker om tijd voor jezelf te vinden. Door géén massa recreatie toe te passen, is het team van Aphrodite's Thermen in staat om u persoonlijk te begeleiden en  u een heerlijke ontspannende dag te verzorgen.
  • Wij streven naar rust voor lichaam en geest, vandaar dat er geen klok direct  zichtbaar is, de gasten worden voor hun eventuele behandelingen persoonlijk door een van de team leden opgehaald. U hoeft dus ook niet op de tijd te letten.
  • Zelfs in de oude tijden bezochten Grieken en Romeinen voor hun ontspanning badhuizen (Thermen). Door de verschillende baden en pakkingen, vaak in gezelschap van familie en vrienden, kwamen zij tot rust.
  • Ook de Scandinaviërs zoeken hun ontspanning al vele jaren in de cultuur van het saunabaden waar door de afwisseling van warmte en koude het lichaam gestimuleerd wordt en de geest tot rust komt.
  • Prettige bijkomstigheid daarvan is dat de huid tevens diep en grondig gereinigd wordt.

Door o.a. de badculturen met elkaar te combineren is een multi-functioneel complex ontstaan met vele mogelijkheden, waaronder diverse beautyfaciliteiten.
 Voor optimale ontspanning voor lichaam en geest is ook aan de inwendige mens gedacht. De met grote zorg samengestelde menu kaart biedt voor een ieder een ruime keuze aan gerechten. Aphrodite's Thermen de ideale locatie om optimaal te ontspannen.